tisdag 20 januari 2009

de senaste dagarna

Ja, sen i fredags (på sin 13månadsdag) så går han !
Både micke o jag kan fortf. bli lite chockade när vi se honom komma gåendes hi hi hi
Jonathan vill verkligen gå, det är allt mer sällan han kryper.
Och ett och annat fall blir det ju, som häromdan när han slog i dörren och fick ett stort blåmärke på ena kinden stackarn...

I lördags var vi hos Jonathans kompis Viktor på middag! Mycket trevligt! Jonathan och Viktor börjar allt mer och mer intressera sig för varandra istället för att sitta i varsitt hörn :-)

I söndags tog vid det lugnt (var trötta för vi kom inte hem förrän midnatt på lördagen).
Men kl. 17 gick vi ner till Ingegerd och Jan. Det var första gången de såg honom gå så pass bra. Det tyckte dem var roligt! Han gick fram och tillbaka i deras långsmala tv-rum flera gånger om!

I måndags var det babysim. 2:a gången för i år.
Och denna gången var han på ett toppenhumör!!
Ledare Pia frågade om han vågade åka HELA rutschkanan vilket jag sa att " ja, det gör han säkert"! Så Pia lyfte upp honom och la honom allra längs upp (vilket är en bra bit!!) och släppte! Duns ner i vattnet till mig där jag väntade! Upp ur vattnet kom en glad liten kille som genast ville göra det en gång till! Och andra gången hade han ett stort leende på läpparna när hon släppte honom!!

Idag tisdag har vi bara varit hemma hela långa dan. Eller nästan! Vi var en sväng på City Gross och köpte mattor till hans rum! Och vilken tur jag hade, det var 30% rabatt på alla mattorna!! Vi köpte 2 mattor med "vägmönster" och 1 långsmal röd. Får ta en bild på det sen.
Vi har också passat Oliver idag i över 1 en timme... Det gick bra hi hi hi..
Han sov när han kom och han sov när han åkte hem :-)

Imorgon onsdag ska vi, om det är väder, möta Linda, Simon och Oliver i Värsnäs för att grilla på eftermiddagen! Det kommer nog killarna att gilla!

Nu vet ni vad som har hänt i Jonathans liv de senaste dagarna!

Inga kommentarer: