söndag 10 januari 2010

inga vattenkoppor än

I ons kom en liten röd prick på ena kinden och då trodde vi att han hade fått vattenkopppor. Så Micke stannade hemma från jobbet i torsdags....
men det hände aldrig något mer med pricken och det kom inga andra..
....man han var allmänt grinig och hade lite feber under torsdagen.
I fredags var jag hemma, men då mådde han som vanligt. Så då var det fullt ös :-)
Så om det lilla kan ha varit vattenkoppor....det är vi tveksamma på....
Smittar ju i 9 av 10 fall......idag är det ca 17 dagar han träffade Rebecca när hon hade det.....så antingen får han det eller så är han den där 10:e som inte smittas.....hmmmmmmm........


Överraskning!!!
I fredags kom Rebecca och Linda redan 9.30 ! De hade tagit bussen hit. När Jonathan fick reda på att de skulle komma, och när han såg dem genom fönstret blev han JÄTTEglad och visste inte vad han skulle ta sig till!
De har lekt som bara den hela helgen lång! Det har blivit lite pulkaåkning både i fredags och i lördags. Och idag, sön, har vi varit på Ikea.
Vi köpte en säng till Jonathan, så från och med idag sover han i den. Och han verkar sova riktigt, riktigt skönt.
Har tagit bild som ni ska få se sen!

Imorgon är det tillbaka till förskolan som gäller. Efteråt ska han vara hos Ingegerd och Jan en stund själv för jag ska till tandläkaren.

Jonathan leker förresten med alla fina julklappar (och presenter) som han har fått. Han tycker det är rolgit med lite nya saker!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

J är säkert den som inte smittas. Han har byggt upp ett immunförsvar som heter duga genom sina sjukdomar han har haft! Men man kan ju hoppas att han får vattkoppor i yngre år ändå :-)
Ja det var kul då vi kom!

Från J´s moster

Anonym sa...

Så roligt att moster och kusin kom till dig Jonathan.

Från mormor