onsdag 19 december 2012

Jonathan 5 år

Nu har Jonathan firat sin födelsedag med pompa och ståt!
Det började med barnkalas på Leos lekland förra lördagen, då kom det 16 leksugna förskolekompisar! Jonathan och hans kompis blev så uppvaktade och fick ett härligt kalas tillsammans.

I söndags började firandet här hemma med att vi kom in i hans rum och sjöng för honom. Han var så förväntansfull så han nästan sprack! Vilken lycka! Jonathan har bland annat fått en ny (stor!) säng i present, där sover han gott nu. Efter skönsång och presentöppning nalkades god frukost. Jonathan hade beställt yoghurt med bär i! Väldigt lätt att uppfylla!
Fylld av förväntan över att gästerna skulle komma började han och förbereda inför sitt kalas. Han hade bestämt att han ville ha flaggor med bilar på, ballonger med bilar och att det skulle vara fiskedamm. Han hade också fått önska maten, vilket blev hamburgare och att moster Linda skulle baka en prinsesstårta med rosor på! Kalaset blev väldigt lyckat, Jonathan var nöjd med allt. Han fick ännu fler bra presenter. Så nu har han  så många nya roliga leksaker att använda här. Har en hel del lego att bygga ihop, så han har nästan byggt ihop en ny sak varje dag. Han tycker det är jätteskoj!

Dagen efter när Kerstin fortfarande sjöng "ja må han leva..." så blev Jonathan lite irriterad och sa
"IDAG fyller jag inte år, nu ÄR jag faktiskt 5 !! "

Bilder kommer

Inga kommentarer: